2020. április 5., vasárnap

Tisztelt Jövő Reménységei! Kedves Leányok!

Az alábbiakban találjátok a 04.06-04.10-ig elvégzendő feladatokat. Jó az idő, aki teheti a lakáson kívűl töltse el szabadidejét. Tudom, hogy a digitális oktatás inkább bonyolította, sok esetben nehezítette a tanulmányi munkátokat, de ne feledkezzetek el a mozgás fontosságáról.

Bemelegítésre, erő és állóképességed fejlesztésére továbbra is használd a már elküldött videókat, ezen a héten több labdás gyakorlattal próbálkozzatok!


Kézilabda 3. edzésterv /2020.04.06-04.10/ LU-14/









Hétfő

  • Futás: 5 ször 1500 m folyamatos futás, akkor indul a következő, ha a pulzus 120- ra visszaállt. /légzés helyre állt, szívverés normális, kb. 5-8 perc/
  • Erősítés:    20 fekvőtámaszban karhajlítás nyújtás vállszéles helyzetben a karok

35 hasprés

20 fekvőtámaszban karhajlítás nyújtás vállszélességnél szélesebben a karok

35 hasprés

20 fekvőtámaszban karhajlítás nyújtás vállszélességnél szűkebben a karok

35 hasprés

20 fekvőtámaszban karhajlítás nyújtás vállszéles helyzetben a karok

35 hasprés

Ez egy sorozat. Pihenő nincs csak a sorozat végén. Próbáld meg folyamatosan csinálni. A sorozatot HÁROMSZOR kell megcsinálni. Sorozatok közötti pihenő 5-6 perc.

Szerda

  • Futás: 6- szor 1 km folyamatos futás
  • Erősítés:    25 guggolás 

15 kitörés előre bal, illetve jobb lábbal

25 guggolás

15 kitörés hátra bal, illetve jobb lábbal

25 guggolás

Ez egy sorozat. Pihenő a sorozaton belül a lehető legkevesebb legyen. Törekedj a szabályos végrehajtásra. A sorozatot HÁROMSZOR kell megismételni. Sorozatok közötti pihenő 5-6 perc.

Péntek

  • Futás: nincs!!! Helyette szökdelő program van. Csinálhatod lépcsőn, padon, zsámolyon, ami éppen van. 50 páros lábbal, 15 bal, illetve jobb lábbal. Ez egy sorozat, ebből csinálj 5 sorozatot pihenőkkel.
  • Erősítés:    Plank!!! (Alkartámasz, test egy egyenes vonal legyen, hátad feneked ne púposítsd fel). 5- ször amíg bírod, de minimum 45 másodpercig. Két sorozat van, a sorozatok között 4-5 perc pihenővel.

Szabadban végezhető kézilabdás feladatok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése